To all the followers of the blog, to anyone who has been supportive of Frank or us in the last months and especially after his untimely death we want to say thanks from the bottom of our hearts. In the week after his passing we received so much warmth, stories, care and love, hardly describable. To us it was a very precious and valuable week and it was so good to have Frank at home where so many of his friends could visit him. And all the help, stories and info shared in that week led to a beautiful goodbye ceremony on a beautiful sunny autumn day. For those of you who could not attend, or those of you who wish to reread the funeral speeches, we publice them here (in dutch and english) with some pictures in grateful memory of, and tributed to Frank.We will miss him dearly, thanks for being with him and with us, one way or another,
On behalf of my family and his closest friends, Esther
Foto's Frank
vrijdag 6 mei 2011
Leonidas and Xerces, part III.
Short entry (in words) today. Just to show you the problem, how to get B to enjoy C. Also a little exercise with the possiblilities of blogging. And since "a picture tells a story of thousand words" this realy is my longest entry since I started.
Chocolade mousse? Lekker schuimig en zacht en wanneer goed gemaakt erg smakend naar chocola. mag Frank rauwe ei? Een salmonella vergiftiging lijkt me nooit fijn, maar kan hij dat nu aan?
Recepten genoeg, valt eventueel nog op te leuken met slagroom een drank. Mag Frank al alcohol? wanneer je de chocolade volledig smelt, en goed mengt met de stijfgeklopte eiwitten, zitten er geen brokjes meer in waarin hij zich kan verslikken.
Great Andre, the pictures, and how decent......;-)
BeantwoordenVerwijderenMmmmm, Frank aan de chocolade.
BeantwoordenVerwijderenChocolade mousse? Lekker schuimig en zacht en wanneer goed gemaakt erg smakend naar chocola. mag Frank rauwe ei? Een salmonella vergiftiging lijkt me nooit fijn, maar kan hij dat nu aan?
Recepten genoeg, valt eventueel nog op te leuken met slagroom een drank. Mag Frank al alcohol? wanneer je de chocolade volledig smelt, en goed mengt met de stijfgeklopte eiwitten, zitten er geen brokjes meer in waarin hij zich kan verslikken.
Verder goed om eens een foto te zien van Frank.
Met groet,
Jennifer